SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gıda, Tarım ve Orman Torbalı Müdürlüğü’nden Ramazan’da gıda denetimi

Bu haber 18 Nisan 2021 - 12:41 'de eklendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı gıda denetimi seferberliği kapsamında denetimler devam ediyor. Ramazan ayı ile birlikte Torbalı’daki gıda denetimleri de daha yoğun ivme kazandı

TARIM ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı gıda denetimi seferberliği kapsamında denetimler devam ediyor. Ramazan ayı ile birlikte Torbalı’daki gıda denetimleri de daha yoğun ivme kazandı.  Bu kapsamda Torbalı Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda maddesi satan işletmeler denetlendi. Torbalı’daki denetimlerde sağlıksız bulgulara rastlanılmazken, işletmeler bir kez daha koronavirüs hakkında da bilgilendirildi.

EKİPLER buradaki iş yerinde ürünlerin hijyen koşullarını, ürünlerin gramajlarını ve iş yeri evraklarını da inceledi. Torbalı Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları açıklamalarda, “İlçe müdürlüğümüz kontrol görevlilerince gıda kontrolleri yapıldı. Sağlığımız açısından gıda ürünleri alırken kontrollü olalım. Herhangi bir durumda ALO 174 şikayet hattımıza bilgi verelim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.