SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gıda mühendislerinden İlçe Tarım Müdürü’ne ziyaret

Bu haber 30 Mart 2023 - 2:38 'de eklendi.

Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi adına Yönetim Kurulu Başkanı İ. Uğur Toprak ve Yönetim Kurulu Üyesi M. Zafer Göynügür, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Gökhan Aktaş’ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve destek verilebilecek konular üzerine görüşüldü.

ZİYARETTE, ilçedeki gıda işletmelerinin durumu, yapılan denetimler, denetimlerde karşılaşılan sorunlar, Gıda Mühendislerinin sorunları ve istihdam konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

ODA yetkilileri görüşmede, çeşitli konulardaki beklentilerini ve taleplerini dile getirirken görüş alışverişinde bulunuldu.

YAPILABİLECEK ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

YAPILAN açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘Görüşmede, iki kurum arasında yapılabilecek çalışmalar ve destek verilebilecek konular üzerine görüşüldü. Nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz.’

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.