SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ghetto ücretsiz olarak Torbalı’da sahnelenecek

Bu haber 20 Mayıs 2022 - 6:38 'de eklendi.

Kent Tiyatrosu Ghetto ile seyirci karşısına çıkıyor. Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu uzun süreden beri hazırlandığı Joshua Sobol’un yazdığı, Hasan Akdemir’in yönettiği ‘Ghetto’ isimli tiyatro oyunu ile tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.

OYUN 21 Mayıs Cumartesi saat 20.30’da BKM’de sahnelenecek. Kent Tiyatrosu ‘Ghetto’ isimli tiyatro oyunu ile ilk kez seyirci önüne çıkacak.

  1. DÜNYA Savaşı`nda Almanlar tarafından kurulan bir “Yahudi Gettosu”nda yaşanan olayların konu edildiği tiyatro gösterisine yoğun mesai harcayan Kent Tiyatrosu ekibi oyun öncesi son provalarını yapıyor.

21 MAYIS Cumartesi saat 20.30’da BKM’de sahnelenecek olan oyun ücretsiz olarak tüm Torbalı halkının katılımına açık olacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.