SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Getir Yemek 2’nci yılında 81 ildeki kullanıcılara ulaşıyor

Faaliyete geçişinin ikinci yılını kutlayan Getir Yemek, artık Türkiye’nin 81 ilindeki restoranlara ve kullanıcılara ulaşıyor. Hakkari’den Muğla’ya Bitlis’ten Çanakkale’ye her şehirde uygulama ve web adresi üzerinden yemek siparişi verilebiliyor.

Bu haber 29 Ocak 2021 - 1:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yeme içme sektöründe uzaktan sipariş yöntemi pandemiyle birlikte daha da önem kazandı. Sektöre getirdiği pek çok yenilik ile kısa zamanda restoranların en çok tercih ettiği platformlardan olan Getir Yemek, sektörde ikinci yaşını kutluyor. Türkiye’nin 81 ilindeki restoranlardan kullanıcılar, yemek siparişi verebiliyor.Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Getir Yemek CEO’su Batuhan Gültakan, “İkinci yaşını henüz doldurmuş bir marka olarak, bugün Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet göstermekten son derece gururluyuz. Henüz online yemek siparişi ile tanışmamış 11 şehrimize Getir Yemek ile ulaşmayı başardık. Bundan sonraki süreçte de ülkemizin dört bir köşesindeki 20 binin üzerindeki üye restoranımızla, şimdiye kadar olduğu gibi güvenle ve samimiyetle, kol kola yürümeye, restoranlarımıza ve sektörümüze katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN