SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gerez çiftinin yetiştirdiği sporcu İspanya’da şampiyonaya katılacak

Bu haber 26 Nisan 2022 - 0:20 'de eklendi.

Torbalı’da spor salonu bulunan ve profesyonel olarak sporcu yetiştiren, Türkiye Şampiyonu ve Milli Sporcu Ali Gerez ile eşi Serap Gerez’in sahibi olduğu Body Balance’ın yetiştirdiği profesyonel sporcular yurt dışında ilçemizi temsil ediyor.

TORBALI Caddesi üzerinde hizmet veren Body Balance, milli takıma bir sporcu daha kazandırmış ve geçtiğimiz ay düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Welness kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Zeynep Yılmaz, İspanya’da ülkemizi temsil edecek. Santa Susanna’da yapılacak olan şampiyonaya gidecek olan Zeynep Yılmaz, başarılı olmak için elinden geleni yapacak.

YARIŞMA hazırlığı konusunda uzman olan ve formda kalmak isteyenlerin bir numaralı adresi olan Body Balance, Torbalı’nın gerçek spor merkezi olarak öne çıkıyor.

KENDİ kategorilerinde Türkiye’nin en iyileri olan Ali ve Serap Gerez, zamanlarının büyük çoğunluğunu salonlarında geçiriyor. Burada hem antrenman yapıp, hem de sporcu yetiştiren ikili, aynı zamanda spor faaliyeti yapmak isteyenlere de koçluk yapıyor.

SERAP Gerez, özellikle kadınlara hem kardiyo hem de plates gibi çalışmalarda bulunurken, Ali Gerez de ağırlık, kardiyo çalışmalarında spor salonuna gelenlere destek oluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.