SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gerek eğitimi ve araç filosu ile farkını ortaya koyuyor

Bu haber 22 Eylül 2023 - 22:52 'de eklendi.

Torbalı’da 5 yıldır faaliyet gösteren Özel Metropolis Sürücü Kursu gerek kadrosu, gerek eğitimi ve araç filosu ile farkını ortaya koyuyor.

VİZYONU; genç, dinamik ve aynı zamanda deneyimli öğreticileri ile çağın gerektirdiği modern ve kaliteli eğitim anlayışını benimseyerek adayların eğitimini sağlamak olduğunu söyleyen Metropolis Sürücü Kursu Müdürü Sertan Özbay, “Bu vizyona paralel olarak birçok ehliyet sınıfını öğrencilerinin hizmetine sunmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Misyon olarak da; ülkemizde meydana gelen, maddi hasarlara, yaralanmalara ve maalesef can kayıplarına sebebiyet veren trafik kazalarını en aza indirebilmek için; çevresine karşı saygılı ve duyarlı sürücüler yetiştirebilmek olmuştur” dedi.

PROFESYONEL ŞEKİLDE EĞİTİM VERMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ

EKİBİ, genç bir şirkete yıllarca tecrübe kazandıran uzmanlardan oluştuğunu anlatan Özbay, “Güçlü kültürümüzü geliştiren ve ekibin ölçeklenmesini, büyümesini ve başarılı olmasını sağlamak için yorulmadan çalışıyoruz. Uzman eğitmen kadrosu ve yüksek model araçları ile de öğrencilerimize en rahat ve en profesyonel şekilde eğitim vermenin gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Metropolis Sürücü Kursu, elektronik ortamda yapılan sınavlar için öğrencilerine özel sınıflar açıp, en kısa süre içerisinde ehliyet sahibi olmaları için yardımcı oluyor. Tüm sınıflardaki ehliyette tartışılmaz kalitesi ile Torbalı halkına en iyi eğitimi sunmaya devam ediyor.

Sürücü eğitiminde, trafiğin doğal ve artan risklerine karşı güvenli sürüş teknikleri ile araç kullanmayı öğretme hedefini güden kurum, Metropolis Sürücü Kursu’nu farklı yapan öğrencilerin kursa duyduğu güven, 5 yıldır devam eden ve giderek artan kalite anlayışı…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.