SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Genel kurulunu yapan Galatasaraylılar’dan ilçe protokolüne ziyaret

Bu haber 24 Ocak 2022 - 1:03 'de eklendi.

Geçtiğimiz haftalarda olağanüstü kongre heyecanı yaşayan Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği yeni yönetim kurulu ile ilçe protokolünü ziyaret etti

İLÇEDE önemli projelere imza atan Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği, bu hafta ilçe protokolünü de ziyaret etti. Başkan Erkan Akın ve yönetim kurulu üyeleri bu kapsamda Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı İlçe Jandarma Komutanı Emre Balci, Torbalı İlçe Emniyet Müdür Muhittin Murat Yener, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve Torbalı Askerlik Şubesi Başkanlığı Garnizon Komutanı’nı makamında ziyaret etti.  Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetim kurulu, ziyaretlerde dernek faaliyetleri ve dernek sorunlarından bahsetti.

BAŞKAN Mithat Tekin, taraftar derneklerinin ilçeye renk kattığını belirterek, “Torbalı’da birbirinden güzel taraftar derneklerimiz bulunuyor. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu her fırsatta bizlere hatırlatıyorlar. Gerçekleştirmiş oldukları sosyal projelerle de herkese kucak açıyorlar. Bizi ziyaret eden Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. Kendilerini yakından takip ediyorum. Başkanımız Erkan Akın’ı da Galatasaray Dernekler Federasyonu’na girme başarısından ötürü tebrik ediyorum. İlçemizin ismini ulusal mecralarda tekrardan duyurmayı başardı” ifadelerini kullandı. Başkan Akın, ise gerçekleşen ziyaret sonrasında “Bizi ağırlayarak makamından kabul eden başta Belediye Başkanımız Mithat Tekin olmak üzere tüm amirlerimize teşekkür ediyorum. Bizleri dinlediler ve vakit ayırdılar. Kendilerini de derneğimize bekleriz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.