SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gençlik Meclisi üyeleri, kardeş kentten gelen misafirlerle yemekte buluştu

Bu haber 23 Ağustos 2023 - 8:48 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi’nin düzenlediği Almanya’nın Wunsiedel kentinden gelen gençler ile Torbalı Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi gençlerin bir araya geldiği akşam yemeğinde birbirinden eğlenceli anlar yaşandı.

TÜRKİYE – Almanya arasında kurulan dostluk köprüsünün Türkiye ayağında ilçemize gelen Alman gençler ile Torbalılı gençler doyasıya eğlendiler. Program öncesinde, Torbalı Kent Konseyi Gençlik Meclisinin tanıtıldığı, projelerinin konuşulduğu program ilerleyen saatlerde gençlerin halay ve dansları ile devam etti.

‘DOSTLUK KÖPRÜSÜNÜN SEVGİ İLE ARTARAK DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUZ’

GECENİN anısına karşılıklı hediyelerin verildiği program hakkında Torbalı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Proje ve Etkinlik Komisyonu şu açıklamalarda bulundu; “Türkiye ve Almanya arasında kurulan dostluk köprüsünün, Türkiye ayağında ilçemize gelen Alman misafirlerimiz ile harika bir akşam yemeğinde bir araya geldik. Kültürel diyalogların artırıldığı, karşılıklı fikir ve projelerin konuşulduğu muhteşem gece için Torbalı Belediyesine teşekkürlerimizi sunarız. Almanya’nın Wunsiedel şehrinden gelen genç arkadaşlarımıza sohbetleri ve hediyeleri için teşekkür eder, yıllar boyu sürecek bu dostluk köprüsünün sevgi ile artarak devam etmesini diliyoruz.” @torbaligenclikmeclisi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.