SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gençlik haftasına Gençlik Merkezi damga vuracak!

Bu haber 17 Mayıs 2023 - 0:10 'de eklendi.

Ayrancılar Gençlik Merkezi, Gençlik Haftası boyunca çeşitli etkinliklere imza atıyor. 15 Mayıs günü başlayan gençlik haftası etkinlikleri Ayrancılar Gençlik Merkezi’nde de büyük bir coşkuyla başladı

AYRANCILAR Gençlik Merkezi, Gençlik Haftası boyunca düzenlenencek etkinliklerin ilki Ayrancılar Gençlik Merkezi’nde eğitim alan futbol öğrencileri arasındaki Gençlik Futbol Turnuvası oldu. Turnuvanı sonlanmasının ardından Gençlik Merkezi’nin giriş katındaki Sergi Salonunda Resim Ve Punch Sergisi düzenlendi. Gençlik Merkezi eğitmenlerinin özverisi ve kursiyerlerin yaratıcı dünyası ziyaretçilerden tam  not aldı.

Bunun yanında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Gençlik Merkezi Kişisel Gelişim Atölyesi’nde Kurtuluş Savaşı Filmi gösterime sunuldu.

GENÇLİK MERKEZİ BUGÜN MURATBEY’DE

ETKİNLİKLERLE hem gençleri hem de velileri etkileyen Gençlik Merkezi bugün ise Gençlik Futbol Turnuvası’nın ikincisini yine Ayrancılar Ampute Futbol Sahası’nda düzenleyecek. ‘Merkezim Her Yerde’ sloganıyla çeşitli adreslerde bulunmayı amaçlayan Ayrancılar Gençlik Merkezi’nin bugünkü durağı ise Muratbey Mahallesi’ndeki Kazım Paşa İlkokulu ve Ortaokulu olacak.

Gençlik Merkezi eğitmenleri ve gönüllü öğrencilerinin katıldığı etkinlik 12.00’da başlayıp 17.00’a kadar sürecek. Okulda şişme oyun parkurları kurulacak. Eğitmenler ile beraber öğrenciler geleneksel sokak oyunları (kırk ayak oyunu, labirent oyunu, halat çekme, çuval, matrak oyunu)  oynayacak. Bunun yanında ilkokul öğrencileri için yüz boyama yapılacak. Eğlencenin yanı sıra yine Gençlik Merkezi öğrencileri halk oyunu gösterimi ile sahne alacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.