SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gençlerin tercihi AK Parti oldu

Bu haber 02 Ağustos 2022 - 2:52 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı üye kayıtlarını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda önceki gün yapılan yeni üye kayıtları sosyal medya hesabından paylaşıldı.

GENÇLERİN tercihi AK Parti, Lideri ise Recep Tayyip Erdoğan’dır” notuyla başlayan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Partimiz ile gönül bağını resmileştirmek isteyen Mustafa Eşkan (20), İsmail Güner (22), Erkan Karakaya (30) kardeşlerimizin üyelik akitlerini gerçekleştirerek, ıslak imzalarını aldık. 7’den 70’e AK Parti’mize yeni üyeler kazandırmaya, partimizin gücüne güç katmaya ve gençlerimiz ile birlikte 2023 hedeflerimize doğru yürümeye kararlılıkla devam ediyoruz.

2023 AK Parti’nin seçimi olacak. Bir kez daha Cumhurbaşkanı’mızın büyük bir oy teveccühüyle seçildiği seçim olacak. Bu noktada gençlerin kararlılığı da gayet yerinde. AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hem 2023’e hem de 2053 vizyonuna emin adımlarla ilerliyor.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.