SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gençlerden AK Parti’ye yoğun ilgi

Bu haber 31 Mart 2023 - 23:41 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında programlarına devam ediyor. AK Parti Torbalı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program ile gündüz pazaryerinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren parti yönetimi, akşam da ev ziyaretleri gerçekleştiriyor

SEÇİM çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ettiklerini belirten AK Parti SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar, “İlçe Başkanımız Metin Yüğrük ve parti yönetimimiz ile beraber, kadın ve gençlik kollarımızla saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

HER mahallede farklı bir program ile vatandaşlarımızın kapısını çalıp sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyoruz. Gittiğimiz yerlerde çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Torbalı halkı her zaman olduğu gibi sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği yine verecektir” dedi.

ORTAKAYA, “ERDOĞAN’IN YANINDAYIZ”

ATATÜRK Mahallesi’nde ev ziyareti gerçekleştiren AK Parti heyeti gençlere konuk oldu. Ev sahibi Cengiz Ortakaya, “Bizler gençlerimizle beraber Cumhur İttifakı’na destek veriyoruz. Bugün de sağ olsunlar sayın İlçe Başkanımız Metin Yüğrük ve SKM Başkanımız Özgür Erman Çağlar bizlere konuk oldular. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Ülkesini ve milletini seven gençler olarak sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.