SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Genç siyasetçi, muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi

Bu haber 28 Nisan 2023 - 0:36 'de eklendi.

CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı olan Burak Akkol, ilçede bulunan muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlediği kahvaltı programına çok sayıda davetli katılırken; genç siyasetçi, aday adaylığı döneminde kendisine destek veren muhtarlara teşekkür etti.

KAHVALTIYA yaklaşık 45 muhtarın yanı sıra Torbalı Belediye Meclis Üyeleri Sıla İlgi Akkaş, İlker Yıldız, Mehmet Baykara ile Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Muhammer Yavaş, SS. Torbalı Tepeköy Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Semih Canbeldek de katıldı.

SADIK İleri Bulvarı üzerinde bulunan Cafe Del Amor’da gerçekleşen etkinlikte kısa bir konuşma gerçekleştiren CHP’li Milletvekili Aday Adayı Akkol, yola çıktığı ilk günden bu yana fikirlerinin değişmediğini ve aynı yolda, kararlılıkla devam ettiğini ifade etti.

‘KİMSEYE KIRGINLIĞIM ASLA YOKTUR’

18 MART’TA ilçe binasında aday adaylığını, ilçe başkanı, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, meclis üyeleri, ilçe örgütü ve yüzlerce partilisinin önünde büyük bir heyecanla açıkladığını belirten Akkol, listelerde yer bulamamasına rağmen kimseye kırgınlığı veya küskünlüğü bulunmadığını dile getirdi.

‘BIKMADAN USANMADAN PARTİME FAYDALI OLABİLMEK İÇİN YOLUMA DEVAM EDECEĞİM’

SİYASET hayatının uzun soluklu olduğuna inandığını ve yılmadan – bıkmadan Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapmaya devam edeceğinin altını çizerek, ‘Ben milletvekilliği yoluna çıkarken düşüncelerin ne ise, şimdi de aynı düşüncelere sahibim. Aday gösterilmemem bende her hangi bir olumsuzluk yaratmadı. Aksine daha fazla çalışmam gerektiğini gösterdi. Belki bu seçimlerde olmadı ama önümüzde olacak seçimlerde yoluma devam edeceğim’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.