SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Genç piyanist, müzik festivaline davet edildi

Bu haber 15 Haziran 2023 - 12:26 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu’nun başarılı ve yetenekli öğrencilerinden olan ve aynı zamanda usta bir piyano çalgısı olan 5/F sınıfından Aslan Çalışkan, festivale davet edildi.

ÇALIŞKAN, Mozart Akademi’nin düzenlediği 8. Uluslararası Piyano Yarışması’nda göstermiş olduğu üstün başarısından dolayı ‘Bursa 4. Uluslararası Müziğin Yıldızları Festivali’ne katılmaya hak kazandı.

GENÇ MÜZİSYENLER KEŞFEDİLİYOR

GENÇ yeteneklerin keşfedilmesinde önemli rol oynayan festival Haziran ayı içinde yapılacak ve ülke genelinden onlarca davetli katılacak.

İLÇEMİZE GURUR YAŞATTI

TORBALI Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu yönetiminden yapılan açıklamada, öğrencileriyle gurur duyduklarını söyleyerek, “Okulumuza sanatsal yönden katmış olduğu değerden dolayı kendisini yürekten tebrik eder başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.