SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Genç okçular göğsümüzü kabarttılar

Bu haber 07 Mart 2024 - 0:55 'de eklendi.

Nursen Okçuluk Spor Kulübü öğrencilerinden olan ve Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu 5.sınıf öğrencisi Celal Eren Er ve Hatice Erkenci altın madalya kazanarak göğsümüzü kabarttı.

OKÇULUK Federasyonu ve Zirve Okçuluk Kulübü ortaklığında düzenlenen Ankara Bölge Yarışmasına Tekirdağ bölge, Ankara bölge, İzmir Bölge, Kırklareli bölge, Afyonkarahisar ve Trabzon bölgesi katılım sağladı.

OKÇULUK eğitmeni Birsen Diş yaptığı açıklamada “Öğrencilerimizden Celal Eren Er ve Hatice Erkenci altın madalya, Mehmet Eren Gedikli ise üçüncülük madalyası almıştır. Katılımcı sayısını 301 kişi olduğu yarışmada her türlü zorluğa rağmen başarıları ile gurur duydum. Bize çalışma imkanı sunan Torbalı Kaymakamımız Ercan Öter’e, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cafer Tosun’a, Torbalı Halk Eğitim Müdürü Kaptan Aras’a teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.