SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Genç okçular başarıya doymuyor

Bu haber 04 Nisan 2022 - 23:18 'de eklendi.

Torbalı Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde eğitim gören Torbalılı okçular hafta sonu önemli bir başarıya daha imza attı. Genç okçular turnuvadan 1 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak döndü

BEDEN Eğitimi Öğretmeni Okçuluk Antrenörü Birsen Diş önderliğinde Torbalı Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan ‘okçuluk’ kursuna katılan öğrenciler çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Ankara’da katılmış oldukları turnuvaya damga vuran Torbalılı okçular hafta sonu önemli bir başarıya daha imza attı.

İZMİR’DE hafta sonu İzmir Atatürk Stadı’nda düzenlenen yarışmada Torbalı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim gören okçular turnuvadan 1 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak döndü. İzmir İl Bölge Turnuvası’nda Mert Sarıgöllü gümüş madalya sahibi olurken Bulut Kuran ise altın madalya kazandı.

BÜYÜK başarı elde eden öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, antrenör Birsen Diş, düzenlenecek olan turnuvalara aynı hırsla hazırlanmaya devam edeceklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.