SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Genç meclis üyesi adayından gençlere sürpriz

Bu haber 28 Mart 2024 - 6:21 'de eklendi.

Saha çalışmaları ile dikkat çeken Cumhur İttifakı 1.Sıra Belediye Meclis Üyesi adayı Gizem Akyüz Duman, gençleri de unutmadı.

18 YAŞINA giren gençlere çat-kapı ziyaretler gerçekleştiren Duman, doğum günü pastası ile Torbalılı gençlere sürpriz yaptı. Mutlulukları yüzlerinden okunan gençler, Gizem Akyüz Duman’a teşekkür ettiler.

AK PARTİ’NİN gençlerin partisi olduğunu belirten Duman, “Saha çalışmalarımız kapsamında gençlerimizi de unutmadık. 18 yaşına giren genç kardeşlerimizi ziyaret ederek doğum günlerini kutladık. Genç bir kardeşleri olarak belediye meclisinde de gençlerimizin sesi olacağım. AK Parti gücünü her zaman gençlerimizden almıştır, biz de gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.