SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Genç gazetecilere ‘seçim önü’ siber saldırı

Bu haber 02 Şubat 2024 - 1:19 'de eklendi.

Torbalı’da yaptıkları sokak röportajlarıyla vatandaşların sesini duyuran ve halkın nabzını yoklayarak yenilikçi haber anlayışıyla Torbalı’da kısa sürede 10 binlerce takipçiye ulaşan Vedat Aksu ve Murat İlduğur’un 34 bin takipçili Torbalı Ajans instagram hesapları siber saldırıya uğradı.

SALDIRIYA uğrayan sayfa güvenlik gerekçesiyle askıya alındı. 2 yıldır büyük emek vererek belirli bir kitleye ulaştırdıkları sayfalarının kapanmasından ötürü üzgün olduklarını belirten genç gazeteciler, “Sayfamız 3 gün önce gece vakti siber saldırıya uğradı ve yaptığımız itirazlar sonucu askıya alındı. İnstagram sayfayı değerlendirme sürecine aldı. Seçim önü yaşanan bu durumu manidar buluyoruz. Zaman kaybetmeden bu kez TorbalıAjansnew adıyla sayfamızı yeniden açtık ve bir kez daha sıfırdan başlıyoruz. Bu kez çok daha tecrübeli ve çok daha hırslıyız. Torbalı halkına mikrofon uzatmaya, sorunlarını ve taleplerini gündeme getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. @torbaliajansnew

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.