SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Genç emlak uzmanı, ünlü gayrimenkul şirketi ile anlaştı

Bu haber 21 Temmuz 2023 - 23:47 'de eklendi.

Torbalı’da 8 senedir hizmet veren Remax Gayrimenkul Ofisi’nde ‘Broker’ olarak görev yapan Muhammed Polat, Dünyanın ünlü gayrimenkul şirketi olan Coldwell Banker ile anlaştı.

ALPKENT Mahallesi Naci Tuncel Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Muhammed Polat’a ait ofis, deneyimli personeli ile hizmet vermeye devam edecek.’

‘DAHA KURULSAL BİR MARKA İLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ’

DAHA güçlü, girişimcilerin ilgisinin bir hayli fazla olduğu ve satış hacmi olarak iyi bir geçmişe sahip olan Coldwell Banker ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Polat, “Bundan sonra yolumuza daha kurumsal bir güç ile devam edeceğiz. Daha bir ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen girişimcilerin markamıza olan ilgisi bir hayli fazla…” şeklinde konuştu.

‘DOĞRU YOLDAYIZ’

YENİ markalarına hem Torbalı içinden hem de İzmir genelinden büyük bir ilginin olduğunu, yatırımcılardan da olumlu dönüşler aldıklarını anlatan Muhammed Polat, geri dönüşlerin olumlu olmasının, ne kadar doğru bir iş yaptıklarının kanıtı olduğunu anlattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.