SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Genç avukat için bugün Torbalı’da uygun donör aranacak

Bu haber 19 Ekim 2023 - 0:15 'de eklendi.

Torbalı’nın başarılı avukatlarından Songül Kaçmaz bir süredir lösemi tedavisi görüyor. İlçede mesleğinin yanı sıra mütevazi kişiliği ve yaşam enerjisi ile bilinen başarılı avukat içim çok acil ilik nakli gerekiyor. Donör arayan avukat için bugün uygun bağışçı aranacak. Perşembe günü yapılacak olan programa tüm Torbalı halkı davet edildi.

AVUKATIN yakınları, Kızılay ile irtibata geçerken, Perşembe günü (yarın) saat 11.00 ve 18.00 arasında Merkez Orhaniye Camii’ne Kızılay Kan Aracı gelecek. Konu hakkında açıklama yapan Torbalı Barosu Temsilcisi Semiha Memiş Saraç ise, avukat arkadaşları sıkıntılı süreci birlikte atlatmaya çalıştıklarını söyledi.

İLİK NAKLİ OLMADAN TEDAVİSİ SONUÇLANAMAYACAK

MEMİŞ, “Hastanede kan tahlilinde 11 ay önce ALL teşhisi konuldu. Her geçen saniye o yüzden çok önemli. Çünkü 4 doz kemoterapi tedavisinden de yanıt alınamadı. Arkadaşımız için acil nakil kararı çıktı. Türkiye, Avrupa ve ABD taramasında uygun donör bulunamadı. İlik nakli olmadan tedavisi sonuçlanamayacak. Bunun için bir kampanya başlatmak istedik. Kök hücre bağışı kampanyasının büyümesini istiyoruz. Verilecek sadece 3 tüp kan. Kızılay Kan Aracı yarın Torbalı’ya gelecek ve herkes bunu rahatlıkla yaptırabilir.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.