SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gelirlerin tamamı SMA hastası İkbal’e bağışlanacak

Bu haber 06 Nisan 2024 - 0:39 'de eklendi.

Torbalı, SMA hastası olan 4 aylık İkbal Bebek için seferber olmuş durumda. Son olarak ise Şirinler Turizmin sahibi Tamer Özev yarın gelirlerinin tamamını İkbal’e bağışlanacak olan bir yardım turu düzenleyecek

TORBALI, SMA hastalığı için bir kez daha seferberlik ilan ediyor. Geçtiğimiz aylarda kampanyası başarıyla tamamlanan Azra’dan sonra şimdi sıra 4 aylık İkbal Bebek’te. İnşaat işçisi Umut Kardeş’in kızı İkbal, için geçtiğimiz ay SMA teşhisi konulmuştu. Kampanya için toplanması gereken 1 milyon 820 bin dolarlık ilaç masrafı için Torbalı seferber olurken, İkbal için son olarak Şirinler Turizmin sahibi Tamer Özev’de yardım turu düzenliyor.

İKBAL bebeğin ailesiyle bir görüşme gerçekleştiren Özev, 6 Nisan (yarın)  Ödemiş’e gezi turu düzenleyecek. Buradan elde edilecek olan tüm gelirleri İkbal’e bağışlanacağını belirten,  Şirinler Turizmin sahibi Tamer Özev, ilçe sakinlerini de kampanyaya destek olunması konusunda çağrıda bulundu. Öte yandan İkbal Bebek’in babası Umut Kardeş ise Şirinler Turizm sahibi Tamer Özev’e ve kampanyaya destek olan herkese teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.