SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gelirin tamamı SMA hastası çocuklara!

Bu haber 15 Aralık 2022 - 0:44 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kalıtsal kas hastalığı Spinal Musküler Atrofi (SMA) konusunda farkındalık oluşturmak için konser düzenliyor. Feridun Düzağaç’ın sahne alacağı konserde gelirin bir kısmı Torbalı’da yaşayan Azra Güngör’e aktarılacak

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, kalıtsal kas hastalığı Spinal Musküler Atrofi (SMA) konusunda farkındalık yaratmak ve İzmir’de yaşayan SMA hastalarına tedavilerinde destek olmak için 19 Aralık tarihinde Feridun Düzağaç konser düzenleyecek. Saat 20:30’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan konserde elde edilecek gelirlerin tamamı Torbalı’da yaşayan SMA hastası Azra Güngör de dahil olmak üzere İzmir’de yaşayan SMA hastası çocuklara bağışlanacak.

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “SMA hastası çocuklarımıza umut olmak adına 19 Aralık’ta Feridun Düzağaç konserinde buluşuyoruz. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenleyeceğimiz konsere katılamayacak yurttaşlarımız desteklerini “Katılımsız Bilet” ile sağlayabilirler. Bilet için: https://bit.ly/3SHtEci” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.