SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’ndan istifa edip AK Parti’ye üye oldu

Bu haber 13 Şubat 2024 - 23:38 'de eklendi.

Gelecek Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Tazefidan’a rozetini Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar taktı.

TORBALI’NIN sevilen isimlerinden Zafer Yeşilyayla, Süleyman Kanıarı, Lütfü Karakeçili ve Mehmet Akyıl da AK Parti saflarına katılan isimler oldular.

ÇAĞLAR, “ARAMIZA HOŞGELDİNİZ”

AK PARTİ saflarına katılan isimlere rozetlerini takan Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, “Biz Torbalı’da 30 bine yaklaşan üyesiyle büyük bir aileyiz. Cumhur İttifakı çatısı altında her geçen gün yeni katılımlarla büyümeye de devam ediyoruz. Bugün de değerli hemşehrilerimizden olan Seyret Tazefidan, Zafer Yeşilyayla, Süleyman Kanıarı, Lütfü Karakeçili ve Mehmet Akyıl’a rozetlerini takarak partimize üye yaptık. Kendilerine bir kez daha aramıza hoşgeldiniz diyorum. Aktif siyaset yapmak isteyen tüm hemşehrilerimizi de Cumhur İttifakı çatısı altında bir olmaya, beraber olmaya, birlikte omuz omuza yol yürümeye davet ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.