SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gelecek Gençlik Merkezi’nde inşa edilecek

Bu haber 02 Temmuz 2023 - 22:44 'de eklendi.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi olarak isim değişikliğine giden Ayrancılar Gençlik Merkezi’nde teknoloji ve yazılım derslerine ilgi yoğun…

FIRAT Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi açıldığı günden itibaren yükselişine hız kesmeden devam ediyor. Gençlik Merkezi’nde her geçen gün artan branşlar ile kursiyer sayısı da artış gösteriyor. Bilgisayar Mühendisi tarafından verilen Rootik Kodlama, Oyun Yazma ve Temel Bilgisayar dersleri yoğun ilgi görüyor. Çocuklara yönelik açılan Robotik Kodlama ve Oyun Yazma dersleri yoğun ilgi gördü. Robotik Kodlama dersi, öğrencilerin bilgisayar başında daha keyifli ve faydalı zaman geçirmesi sağladı. Bunun yanında öğrenciler,  kodlar ile basit motorları çalıştırmaya başladı. Oyun Yazılımı dersinde ise öğrenciler oynayacakları oyunlarını kendileri yazıyor.

ÇOCUKLAR EBEVEYNLERİNE ÖNCÜ OLDU

ÇOCUKLARINDAKİ gelişimi fark eden ebeynler ise kendilerini geliştirmek adına Temel Bilgisayar dersi talebinde bulundu. Kısa süre içinde açılan Temel Bilgisayar Dersleri ise birçok kişinin dikkatini çekti. Derse ev hanımları ve çalışan ebeveynlerin yanısıra yeni mezun öğrenciler katılım sağlıyor.  Kendini geliştirmek isteyen bireyler, kayıtların devam ettiği Temel Bilgisayar eğitimi için gerekli koşulları öğrenmek adına ınstagram sayfasını takip edebilir, sayfada bulunan QR kod ile açılmasını istedikleri dersler için ön başvuruda bulunabilir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.