SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Geçmişten Günümüze konulu sınıf müzesi

Bu haber 02 Kasım 2023 - 8:01 'de eklendi.

  1. Yıl Çaybaşı İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri kendi imkanlarıyla küçük bir müze oluşturdu ve diğer sınıfların ziyaret etmelerini sağladılar.

SINIF Öğretmeni Muharrem Gökoğlu’nun planlamasıyla öğrenciler evlerindeki eski eşyaları getirerek okul koridorunda sergilediler.

TARİHİ hatırlama ve geçmişte kullanılan araç gereçleri ve gelişim süreçlerini takip edebilme bilinci oluşturmak adına açılan müze öğrencilerden büyük ilgi gördü.

AİLELERİNDEN DESTEK ALDILAR

SINIFLARINDA velilerinden de destek alarak kendi imkanlarıyla oluşturdukları müzeyi, diğer bütün sınıfların bu müzeyi ziyaret etmelerini sağladılar.

TÜRKÇE ders kitabındaki ‘Bir Sınıf Müzesi Kuralım’ adlı metinden esinlenerek yola çıkan öğrencilerin evlerindeki eski eşyalardan oluşturdukları sınıf müzesi beğeniyle takip edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.