SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Geçen senenin birincisi Sorunet, bu yılda liderliği kaptırmadı

Bu haber 23 Mart 2024 - 1:14 'de eklendi.

2019 yılında Torbalı’da eğitim- öğretim faaliyetlerine başlayan SORUNET Eğitim Kurumları hem LGS hem YKS sınavlarında gösterdiği üstün başarının yanı sıra Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavında da adeta döktürüyor. Geçen yıl MSÜ’de Torbalı birincisini çıkaran kurum, bu sene de aynı başarıyı elde etti.

MSÜ sınavı olarak zikredilen ve ÖSYM tarafından koordine edilen Milli Savunma Üniversitesi sınavına ilçemizden çok sayıda öğrenci katıldı. Kara, hava ve deniz harp okullarına öğrenci alımı için gerçekleştirilen bu sınava katılan Sorunet Eğitim Kurumları öğrencisi Bilal Kocagöl, Torbalı 1.’si ve Türkiye 704.’sü olarak ilçemize büyük bir gurur yaşattı. MSÜ sınavı, tamamıyla lise son sınıf öğrencilerinin katılım gösterebildiği bir sınav olarak biliniyor

MSÜ sonuçlarını değerlendiren Kurucu Temsilcisi Nazmi Toklu, “Torbalı’da MSÜ’de en yüksek puanı alan kurumumuzun kayıtlı öğrencisi olan Bilal Kocagöl’ü tebrik ediyorum. Bizlere bu gururu yaşattığı için de teşekkür ediyorum. Gurur verici tablomuza bir yeni başarı daha ekledik. Torbalı’da geleneği bozmadık, bozmayacağız.” dedi.

BAŞARIDA ÜÇ ÖNEMLİ FAKTÖR: “DÜZENLİ ÇALIŞMA, DİSİPLİN, KALİTELİ KADRO.”

TORBALI Sorunet Eğitim Kurumları yazar eğitim kadrosuyla dikkat çeken bir kurum. Kurumun çalışmaları hakkında bilgi veren Kurum Müdürü Dr. Safiye Özkaya, “Biz, büyük yayınevlerinin kitaplarını tashih eden, soru bankası video soru çözümleri yapan, kendisine ait iki yayın evi bulunan, 81 ilde çevrimiçi dersleriyle tüm Türkiye tarafından izlenen, 10 Büyükşehir Belediyesinin eğitim hizmetini yürüten güçlü bir kurumuz. Kurumumuzda disiplinli bir eğitim vazgeçilmezimizdir. Nitelikli soru bankası yazarı kadromuzla uyguladığımız öğretim bugün meyvelerini vermiştir. Tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum.” dedi.

TÜM ÖĞRENCİLERİN GÖZDE MEKANI: “SORUNET SINAV MERKEZİ”

SORUNET sınav merkezi kimi zaman konferansların, panellerin ve söyleşilerin yapıldığı bir mekân kimi zaman da konferans derslerin, konu tekrarlarının yapıldığı bir mekân olarak faaliyet göstermektedir. Bu mekanda her cumartesi ve pazar günleri 350  kişiye aynı anda deneme sınavları uygulanmakta, ODTÜ mezunu öğretmen ve soru bankası yazarlarımız tarafından soru çözümleri yapılmaktadır.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.