SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gece geç saatlere kadar sahadaydılar

Bu haber 15 Nisan 2023 - 6:31 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı dün hayli yoğun bir gün geçirdi. Sabahın erken saatlerinde sanayi esnafıyla bir araya gelen CHP’liler, günü polis haftası kutlamasıyla sonlandırdı

TÜRKİYE’NİN kader seçimine 30 gün kala sahada aktif çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, dün oldukça yoğun bir mesai içindeydi. Güne sanayi esnafını ziyaretle başlayan Övünç Demir liderliğindeki CHP Torbalı, sanayi esnafı ile ülkenin gidişatı, ekonomi ve seçimler üzerine sohbetler gerçekleştirdi. Sanayi ziyaretini sonlandıran CHP Torbalı İlçe Başkanlığı, ilçe binasına geçerek burada mahalle temsilcileri ile seçim gündemli bir toplantı gerçekleştirdi.

BAŞKAN DEMİR VE PARTİLİLERDEN YOĞUN MESAİ

SEÇİM güvenliği ve Torbalı’da seçim stratejisi üzerine gerçekleşen toplantının ardından geleneksel hale gelen Perşembe buluşmasında Başkan Demir ve partililer seçimler ve ülke gündemi üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Her zaman olduğu gibi yine oldukça kalabalık bir Perşembe Buluşması gerçekleştiren CHP’liler, daha sonra gençlik kolları tarafından pazarda kurulan standa geçerek gençlere bildiri dağıtımında destek oldular.

DEVRİYEDEKİ POLİSLERE KARANFİL SUNUP, POLİS HAFTASINI KUTLADILAR

TORBALI Çermikliler Derneği’nin iftar programına da oldukça kalabalık bir ekiple katılan CHP Torbalı İlçe Örgütü, iftar programının ardından öbek çalışmaları için öbek sorumluları liderliğinde bölgelerine dağıldılar. Günün son dakikalarına yaklaşılırken devriye görevi yapan polis memurlarına karanfil sunarak Polis Haftası’nı kutlayan CHP Torbalı oldukça yoğun bir çalışma temposu içerisinde geçirdiği günü noktalamış oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.