SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gazi’nin 3-D sınıf velilerinden, öğretmenlerine sürpriz kutlama

Bu haber 25 Kasım 2023 - 1:26 'de eklendi.

Gazi İlkokulu 3-D sınıfı velileri, sınıf öğretmeni Ali Şen’in ‘öğretmenler gününü’ Demlik Kafe’de kutladı.

29 ÖĞRENCİSİ bulunan sınıfın velileri, Gazi İlkokulu karşısında bulunan Demlik Kafe’de bir araya geldi. Bu özel ve anlamlı gün dolayısıyla pasta kesen Sınıf Öğretmeni ve velileri büyük mutluluk yaşadılar. Veliler de evlerinde hazırlayıp getirdikleri yiyecekleri afiyetle yerken, öğrenciler ise mekanın karşısındaki parkta doyasıya eğlendiler.

SINIF annesi Nadide Balıkçı, yaptığı açıklamada, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenleri anarak, tüm öğretmenlerin bu özel gününü kutladı. Balıkçı, “Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete göç etmiş tüm öğretmenlerimiz ve ülkemizin her bir köşesinde, yakın-uzak ayırmadan görev yapan, yeri geldiğinde öğrencileri için her türlü fedakarlığı göstererek sevgi,saygı,hoşgörü,hak, adalet gibi önemli kavramları öğrencilerine aşılamak için her sabah aynı heyecanla öğrencileriyle buluşan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.