SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gazi Paşa, sahne için gün sayıyor

Bu haber 22 Ekim 2023 - 22:31 'de eklendi.

Cumhuriyetin 100’üncü Kuruluş Yıldönümü şerefine Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından Attila İlhan’ın Gazi Paşa ve Kemal Tahir’in Kurt Kanunu isimli kitaplarından sahneye uyarlanarak hazırlanan Gazi Paşa isimli Kurtuluş Savaşı yıllarını anlatan tiyatro oyunu sahne için gün sayıyor

CUMHURİYETİN 100’üncü Kuruluş Yıldönümü şerefine Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından Attila İlhan’ın Gazi Paşa ve Kemal Tahir’in Kurt Kanunu isimli kitaplarından sahneye uyarlanarak hazırlanan Gazi Paşa isimli Kurtuluş Savaşı yıllarını anlatan tiyatro oyunu; 25 Ekim günü 20:30’da Torbalı BKM’de Torbalılı tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

OYUNUN hazırlıklarını tamamlayan Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu ekibi artık oyunu sahnelemek için gün sayıyor. İlçe halkının da merakla beklediği oyunun ilk gösteriminin ise kapalı gişe oynanması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.