SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gazi Mustafa Kemal Muhtar Adayı Refik Akgün gönüllere dokunuyor

Bu haber 30 Mart 2024 - 1:37 'de eklendi.

Gazi Mustafa Kemal Muhtar Aday Refik Akgün, sürekli olarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Mahallenin sorunlarıyla da yakından ilgilenen Akgün, özel günlerinde gençleri de yalnız bırakmıyor.

BU etkinlikleriyle, hem sıcak bir atmosfer oluşturan hem de mahalle sakinleriyle iç içe olan Refik Akgün, vatandaşların gönlüne giriyor. Muhtar adayı Akgün, halkın nabzını tutarak onların taleplerini dinlemek ve görüşlerini almak amacıyla bu tür etkinlikleri sürdürmeyi hedefliyor. Akgün, özellikle Karakuyu Spor Tesisleri’ni bölgenin en modern spor merkezi haline getireceklerinin altını çizdi.

MAHALLE HALKI İLE BİRLİKTE MAHALLEMİZİ YÖNETECEĞİZ’

EV ev dolaşarak mahallesine en iyi hizmeti sunmak için vatandaşlardan destek isteyen Akgün, gidilmedik ev, sıkılmadık el bırakmıyor. Gittiği tüm evlerde büyük ilgi gören Refik Akgün, mahallenin sorunlarını yerinde tespit ediyor, vatandaşların taleplerini alıyor ve vatandaşlarla birlikte sorunlara çözüm arıyor. Tavrı ile büyük ilgi gören Akgün, “Mahalle halkı ile birlikte mahallemizi yöneteceğiz” dedi.

‘HERKESİN DERDİNE KOŞUP, ÇÖZÜM İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİM’

“MAHALLEMİZİN, modern, çağdaş, yaşanabilir ve tercih edilen mahalle haline gelmesi için elimden geleni yapacağım” diye konuşan Akgün, “Mahallemizin oldukça çok sorunları var. Bu sorunları ben ve ekibim çözecektir. Herkesin derdine koşup, çözüm için gayret göstereceğim. Bende bu yüzden mahallemizin sorunlarını çözmek, dertli insanların derdine derman; sevincine ortak olmak için adayım. Bu konuda yetki istiyorum. Destek mahalle sakinlerimizden; hizmet bizden olsun” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.