SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gazeteci Çağatay Çağlar Torbalı’da hayatını kaybetti

Bu haber 09 Haziran 2022 - 20:14 'de eklendi.

12 yıl önce kalp nakli olan ve kalp hastalarıyla ilgili çalışmalar yürüten spor basınının tanınmış isimlerinden Çağatay Çağlar, 53 yaşında Torbalı’da hayatını kaybetti.

ÇAĞLAR, 1 haftadır kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Torbalı ilçesindeki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

EVLİ ve 2 çocuk babası Çağatay Çağlar’ın cenaze töreni bilgilerinin netleşince kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi. Kalp hastalığı nedeniyle bir süre yapay kalp cihazıyla hayata tutunan Çağlar’a 10 Şubat 2010’da kalp nakli yapılmıştı.

HASTALIKLA mücadele edenlere destek olmak için Kalp Hastaları ve Nakillileri Derneğini de kuran Çağlar, İzmir spor basını ve Göztepe Spor Kulübü camiasının sevilen isimleri arasında yer alıyordu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.