SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gamzelim Şükrü’nün ikinci klibi yayınlandı

Bu haber 24 Aralık 2021 - 1:24 'de eklendi.

Bayındır’da düğünlerin vazgeçilmez ismi olan Şükrü Bırnakçı’nın ikinci klibi görücüye çıktı.

Müziği ve sözü kendisine ait olan ‘Çık Git’ adlı parçaya çekilen klip daha ilk günlerde youtube’da büyük izleyici kitlesine ulaştı. ‘Gamzelim Şükrü’ adıyla bilinen Bırnakçı, 20 yıldır müzik ile uğraşıyor ve Bayındır genelinde düğünlerin aranan ismi olarak biliniyor. Klip çekimleri İnciraltı Kent Ormanı’nda çekildi ve Youtube’da yayınlanmaya başladı.

“ÜNÜ İZMİR GENELİNE YAYILDI”

Sevilen isim müzik dolu hayatı boyunca birçok düğünde orkestra olarak bulunduğu ve seslendirdiği şarkılarla yüzlerce kişiyi eğlendirdiğini söyleyerek, “Bölgemizde sevilen bir sanatçıyım. Kimin düğünü olacaksa ilk Orkestra Gamzelim Şükrü’yü tercih ederler. Yıllardır emek verdiğim müzik sektöründe bir adım atmanın daha mutluluğunu yaşıyorum. İkinci klibim yayınlandı. ‘Olmaz Olsun’dan sonra ‘Çık Git / En Yeni Şarkılar Klip 2022’ adlı klibimi izlemek isteyenler youtube kanalıma abone olabilirler” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.