SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Galvaniz ve paslanmaz malzemeden römork ve tanker üretiyor

Bu haber 22 Aralık 2020 - 10:17 'de eklendi.

23 YILDIR sektörde olan Ahmet Temar’ın işlettiği Emek Metal, Torbalı’da su tankeri üretimi, büyük-küçük römork, araç arkası römork, küçük traktör sepetleri imalatını yapan tek firma olarak öne çıkıyor. Maliyeti ve masrafı çok olduğu için ilçede üretimin artık yapılmadığını, ancak hazır alıp satan firmaların olduğunu söyleyen Ahmet Temar, “5 yıldır Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi’ndeki 5558 Sokak’ta bulunan 250 metrekare büyüklüğündeki yerimizde imalat yapıyoruz. İhtiyacı olan kişiler yerimize gelerek veya telefon ile ne istediğini söylüyor, biz de fiyat veriyoruz. Daha sonra üretime başlatıp, müşterinin istediği makineyi teslim ediyoruz” dedi.

‘METAL ÜZERİNE TÜM İŞLERİ RAHATLIKLA YAPIYORUZ’

YAPTIKLARI işin çok zahmetli olduğunu ve uzun uğraşlar sonucu yapıldığını anlatan Temar, “Mesela bir römork 2 günlük çalışma sonucu tamamlanıyor. Manisa, Aydın, Malatya, Denizli ve İzmir geneline iş yapıyoruz. Kaliteli malzeme kullanıyoruz. Tankerler galvaniz ve paslanmaz malzemeden yapılıyor. Müşterilerin çeşitli taleplerini de yerine getiriyoruz. Örneğin, büyükbaş-küçükbaş hayvanlar için yemlik ve suluk da üretiyoruz. Metal üzerine tüm işleri rahatlıkla yapıyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

‘EGE BÖLGESİ GENELİNDE DE SAYISIZ MÜŞTERİMİZ BULUNUYOR’

ÇİFTÇİLERDEN gelen her türlü ihtiyacı karşılamaya çalıştıklarını belirten Ahmet Temar, “23 yıldır sektörün içindeyim. Torbalı İlçesi’nde üretim yapan tek firma olduğumuz için, Torbalı’nın neredeyse tüm köylerinden çok sayıda müşterimiz var. Ayrıca Ege Bölgesi genelinde de sayısız müşterimiz bulunuyor. Her geçen yıl üretim kapasitemizi ve ürün çeşitliliğimizi artırıyoruz. İstenilen ağırlıklarda üretimimiz vardır” diye konuştu. Torbalı’da en çok talep edilen römorkun tek dingilli römork olduğunu ifade eden Ahmet Temar, “Artık son yıllarda daha fazla kapasiteli römorklar ve tankerler üretilmeye başladı. Bunlardan biri de piston gücü 20 tona kadar dayanıklı çift dingili römorklar…” diye konuştu.

2 YIL GARANTİLİ

ÜRETTİKLERİ tüm ürünlerin arkasında olduklarını bildiren Temar, şunları söyledi: “Römork bir traktörün olmazsa olmazı. Uzun yıllardır tercih edilen firma olmamızın altında kaliteli üretim ve ürünlerimizin arkasında durmamız yatıyor. Ürettiğimiz tüm römork ve tanker çeşitleri 2 yıl garantili. Aynı zamanda ürettiğimiz tüm ürünlerinin yedek parçası konusunda da müşterilerimize hizmet veriyoruz. Yedek parça servisi hizmetini ilçe ve mesafe fark etmeksizin yerinde müşterilerimize sunuyoruz. 5 kişilik tecrübeli – deneyimli kadromuz ile önce Torbalı, sonra tüm İzmir geneli ve şimdi de Ege Bölgesi’ne hitap eden firmamız, Türkiye geneline yayılmaya başlamıştır. Kalite tesadüf değildir.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.