SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Galenos Cup’a Metropolis Spor Kulübü damga vurdu

Bu haber 30 Ağustos 2023 - 8:30 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi bünyesinde bulunan Metropolis Spor Kulübü, büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Metropolis Spor Kulübü, son olarak Bergama’da düzenlenen Galenos Cup 4 turnuvasında şampiyon oldu

FUTBOL, Basketbol, Voleybol ve daha birçok spor dalında hizmet veren Metropolis Spor Kulübü, son olarak önemli bir başarıya daha imza attı. Bergama’da düzenlenen Galenos Cup 4 turnuvasında mücadele eden Metropolis Spor Kulübü U14 takımı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

BAŞARILARINDAN SÖZ ETTİRİYOR

HAFTA sonu Bergama Erdal Önder Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda tüm maçlarını kazanan temsilcimiz şampiyonluk kupasını kazanarak ilçeye döndü. Elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam eden Metropolis Spor Kulübü, yeni sezon için ise hazırlıklarını sürdürüyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.