SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Galatasaray Dernekler Federasyonu’nun yönetimine giren Akın’a önemli görev

Bu haber 04 Ocak 2022 - 4:13 'de eklendi.

Geçtiğimiz hafta yapılan Galatasaray Dernekler Federasyonu Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Torbalı’ya büyük gurur yaşatılmış, Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Akın, federasyon yönetimine girmişti. Eren Cicioğlu başkanlığındaki yeni yönetimin görevlendirmesi de gerçekleşti.

YENİ yönetimini açıklayan Başkan Cicioğlu, Torbalı’ya büyük bir sorumluluk daha verdi. Bundan sonra Akdeniz ve Ege Bölgesi’ndeki tüm derneklerin koordinatörlüğü görevini Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Akın üstlenecek.

BÖLGELERDE gerçekleşecek olan organizasyonlar başta olmak üzere daha birçok alanda sorumluluğu artan Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği, artık en tepedeki derneklerden biri oldu.

EN son kurulan derneklerden biri olmasına rağmen, tarihi adımlar atarak, hem kulübün hem de federasyonun dikkatini çeken Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Akın, “Geçtiğimiz günlerde zoom üzerinden ilk yönetim kurulu toplantımız yapıldı. Toplantıda yeni görevlendirmeler belirlendi. Beni de Akdeniz ve Ege Bölgesi’nden sorumlu koordinatör olarak atadılar.

BU bölgelerde yer alan derneklerimizle çok güzel işlere imza atacağız. Bu onurlu görevi bana veren başta Eren Cicioğlu başkanımız olmak üzere, derneğimizin bu günlere gelmesinde emeği olan tüm yöneticilerimiz ve üyelerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.