SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

G-BRO’dan Ramazan ayına özel %25 indirim fırsatı

Bu haber 04 Nisan 2022 - 23:08 'de eklendi.

Torbalı’nın erkek giyim merkezi haline gelen G-BRO Erkek Giyim Mağazası, mübarek Ramazan ayında yaptığı kampanya ile adından söz ettirecek.

2 YILDIR Ertuğrul Mahallesi Hükümet Caddesi üzerindeki eski Jandarma karakolu yanında faaliyet gösteren G-BRO tişört, kot pantolon, eşofman, gömlek, şort, çorap, ceket ve yelek satışı yapıyor. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir kampanya başlattıklarını söyleyen genç işletmeci Çağatay Girgin (26), tüm ürünlerde yüzde 25’e varan indirim fırsatı sunduklarını dile getirdi.

‘UZUN SÜREDİR İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ YAPIYORUZ’

YILLARDIR internet üzerinden satış işiyle uğraştıklarını anlatan Girgin, Türkiye’nin her yerine ürün gönderimi yaptıklarını ifade etti. 2 yıl önce de tekstil işine girmeye karar verdiklerini belirten Çağatay Girgin, ne kadar doğru bir karar verdiklerini bu işe girdikten sonra gördüklerini anlattı.

YÜZLERCE MODEL VE RENGARENK ÜRÜNLER MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOR

65 METREKARELİK mağazalarında rengarenk ve birbirinden farklı, her tarz ve her bütçeye uygun yüzlerce model ürünün olduğunu dile getiren Girgin, 1 ay sürecek olan kampanyadan faydalanmak isteyenleri beklediklerini söyledi. Dileyeb müşteriler, @moda.gbro adlı instagram hesabından ürünleri inceleyebilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.