SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Futbolda kuralar çekildi! Torbalıspor ile Ayrancılar aynı gruba düştü

Bu haber 27 Şubat 2024 - 0:59 'de eklendi.

Torbalıspor ve Ayrancılar Gençlik Spor Kulübü’nün mücadele ettiği Güventaş Hazır Beton İzmir Süper Amatör Lig Play-Off kuraları İzmir ASKF Binasında kulüplerin katılımı ile gerçekleşti

İZMİR ASKD Seminer odasında Süper Amatör Lig Play-Off kura çekimine İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar, TFF İzmir İl Temsilcisi Selçuk Ergeldi, Tertip Komitesi üyesi Kemal Çelik ve Kulüplerin başkanları, yöneticileri ve temsilcileri katılım gösterdi. İki grubun oluştuğu play oflarda, Torbalıspor ve Ayrancılar Gençlik aynı grupta yer aldı. Böylelikle her bir gruptan sadece şampiyonun BAL’a çıkacak olması nedeniyle, olası bir durumda ilçemizden sadece bir takım BAL’a çıkacak. Play-Off karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere 9-10 Mart 2024 tarihlerinde başlayacak.

BUNA GÖRE KURA ÇEKİMİ ŞÖYLE OLUŞTU:

A GRUBU

Torbalıspor

Ödemişspor

Ulukent Gençlik

Balçova Belediye Termal

Ayrancılar Gençlik

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.