SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Futbol turnuvası Alpkent Halı Saha’da son buldu

Bu haber 19 Mayıs 2022 - 6:55 'de eklendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Yıldız Küçükler Futbol Turnuvası Alpkent Halı Saha Tesisleri’nde son buldu. Turnuvayı Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu kazanarak, şampiyon oldu.

9 GÜN önce başlayan turnuva Alpkent Halı Saha Tesisleri’nde oynanıyordu. Kıyasıya geçen karşılaşmalar ve mücadeleler sonucunda turnuvanın galibi belli oldu.

İLÇEDE bulunan okullar arası futbol turnuvası kapsamında yapılan ilk maçlar çekişmeli görüntülere sahne olmuştu. Turnuvaya, ilçede bulunan merkez ve köylerdeki okullar katıldı.

ALPKENT Mahallesi’nde faaliyet gösteren ilçenin en büyük halı sahaları arasında yerini alan ve profesyonel spor hocalarıyla hizmet veren Halı Saha Tesisleri, dev organizasyona ev sahipliği yaptı.

İLÇE Milli Eğitim Müdürlüğü ve Torbalı Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen maçlarda rakiplerini birer birer deviren Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu kupayı kazanan takım oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.