SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fotoğrafçı Hasan Uçar, bir yarışmadan daha ödülle döndü

Bu haber 16 Nisan 2024 - 7:37 'de eklendi.

Torbalı’nın başarılı fotoğrafçısı Hasan Uçar, aldığı ödüllerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Uçar, katıldığı yarışmalardan dereceyle dönerek Torbalı’yı gururlandırırken, bu kez Safa Vakfı Serbest Konulu Fotoğraf Yarışması’nda da başarılı bir performans sergiledi.

YURT genelinden yüzlerce fotoğraf sanatçısının katıldığı yarışmada, jüri tarafından yapılan değerlendirmede Hasan Uçar’ın fotoğrafı mansiyon ödülüne layık görüldü.Fotoğrafçılık alanında gösterdiği yetenek ve emeğiyle adından sıkça söz ettiren Hasan Uçar, Safa Vakfı’nın düzenlediği yarışmada da önemli bir başarı elde etti. Yarışmaya katılan birçok fotoğraf sanatçısının arasından sıyrılarak mansiyon ödülü almayı başaran Uçar, Torbalı’nın adını bir kez daha ulusal düzeyde duyurdu.

HASAN Uçar’ın elde ettiği bu başarı, Torbalı’nın sanat ve kültür alanındaki potansiyelini ve başarılı bireylerini göstermesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.