SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Forma ve eşofman hediye eden isimsiz kahramanlarına teşekkür ettiler

Bu haber 22 Kasım 2022 - 8:15 'de eklendi.

Madde bağımlılığı yaşının giderek düştüğü, asayiş olaylarıyla sık sık gündeme gelen Çaybaşı Yeni Mahalle’de yaşayan İdris Uzunkol, boş zamanlarını çocuklara adamış durumda… Yaklaşık 1 yıldır devam çalışmalar kapsamında, futbol oynayan çocuklara forma ve eşofman hediye ettiler.

FIRSAT eşitliğinden yeterince yararlanamayan, dezavantajlı ailelerin yaşadığı mahallesindeki çocukların, spora gönül vermesini boş zamanlarını bu şekilde değerlendirmesini isteyen Uzunkol bir nevi antrenör gibi çocuklara futbol koçluğu yapıyor.

ÇAYBAŞI’DA gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için seferber olduklarını söyleyen İdris Uzunkol, “Gençleri sahadan ayırmıyoruz. Okul ve spor ile ilgilenmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere forma ve eşofman desteği veren bir isimsiz kahramanımıza teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

UZUN yıllar Torbalı’daki amatör kulüplerde futbolculuk yapan sevilen isim, mahalledeki halı sahada çocukları toplayıp onları hayata hazırlıyor.

İYİ bir futbolcu olmanın yanı sıra, ahlaklı ve saygılı çocukların yetişmesi için çaba sarf eden İdris Uzunkol, “İnsanların bize olan ön yargısını yıkmak için elimizden geleni yapacağım. Öncelikle yeni neslin daha doğru yetişmesi için hepimize birer görev düşüyor. Ben onlarla spor anlamında çalışmalar yapabilirim diyerek yola çıktım. Çeşitli eksiklerimiz var. Sahanın demirlerini çalmaya yelteniyorlar, bizim burada güvenli spor yapmamız için MOBESE şart. Bu konuda da yetkililerden destek bekliyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.