SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Forklift’te uzman firma: Cast Hidrolik

Bu haber 22 Aralık 2022 - 11:14 'de eklendi.

Forklift makinesi üzerine ilçedeki en geniş kapsamlı hizmeti sunan Cast Hidrolik, bakım – tamir ve hidrolik hortum değişiminin yanı sıra ‘mobil aracı’ ile yolda kalan araçların hidrolik hortum değişimi uygulamasını başarıyla gerçekleştiriyor.

22 YILDIR hizmet veren Cast Hidrolik, forklift bakım – tamir ve hidrolik hortum değişimi üzerine Atatürk Sanayi Sitesi’nde iş yapan en geniş kapsamlı firma olarak ön plana çıkıyor. Cast Hidrolik’i diğer firmalardan ayıran en önemli özelliği ise servis, yedek parça satışı, kiralama ve ikinci el forklift satışı yapmasının yanı sıra ‘mobil aracı’ ile yolda kalan araçların hidrolik hortum değişimi uygulamasını başarıyla gerçekleştirmesi biliniyor.

ARAÇ filosunda forklift bulunan Torbalı genelinde 200’e yakın firma ile çalıştıklarını söyleyen işletmeci Serkan Tofur (37), bu yük taşıma – kaldırma araçları üzerine her türlü hizmeti verdiklerini dile getirdi.

‘ALANINDA UZMAN PERSONELLERLE ÇALIŞIYORUZ’

DAHA çok kurumsal firmalarla çalıştıklarını aktaran Tofur, “Bünyemizde işinde profesyonel 8 personelimiz var ve bu kişiler alanlarında uzmandır. Verdiğimiz hizmetler arasında hidrolik pompa, piston ve revizyon bakımı tamiri de var. Forklift hizmetleri alanında güçlü, yenilikçi, özverili, güvenilir bir yapıyla ekonomik şartlar göz önünde bulundurularak ve müşteri memnuniyetini esas alarak çalışıyoruz. Her zaman şeffaf, samimi, açık iletişim, karşılıklı güven ve saygı en önemli temel prensiplerimizdir. Amacımız gerçek 7/24 hizmet esası ile değerli müşterilerimize en iyi hizmeti en kısa ve en ekonomik biçimde sunmaktır” şeklinde konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.