SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fiyatlar ucuzken bol bol balık yiyin!

Bu haber 25 Şubat 2020 - 8:39 'de eklendi.

BALIK sezonunda sona yavaş yavaş gelinirken, bugünlerde balık fiyatları düştü. Balığın bol olduğunu ve fiyatların ise makul düzeyde tutulduğunu anlatan Tepeköy Mahallesi’ndeki kapalı pazaryerinde yıllardır hizmet veren Erol Balıkçılık işletmecisi Turgut Öztaş, “Sezonun bitmesine daha 2 ay var. Balık, ucuz ve bol iken bol bol yiyin” uyarısında bulundu.

BALIK FİYATLARI DÜŞÜK

BÜYÜK teknelerin 15 Nisan’da av sezonunu sonlandıracak olmasının ardından kıyı balıkçıların getireceği balıklarla geçimlerini sağlamaya çalışacaklarını belirten Turgut Öztaş, “Bu sezon hamsi iyi idi, vatandaş bol yedi diyebiliriz” dedi. Öztaş, sezonun bitmesine 2 ay gibi bir süre kalmasına rağmen denizlerde balık sayısının iyi gittiğini belirterek, “’Ege’de durum iyi. Ama ilerleyen zamana ilişkin daha fazla beklentimiz var” dedi.

DENİZ BU ARA BEREKETLİ

ÖZTAŞ, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Tezgahlar şu an çeşit çeşit balık türleriyle dolu. Vatandaşlarımız istedikleri balıkları çok uygun fiyatlara alabiliyorlar. Çok şükür deniz bu ara bereketli. Deniz verdikçe hem vatandaş ucuz balık yemeye hem de biz daha çok kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.