SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Fıstık’ isimli kedi, İzmir’deki kitap okuma projesinin maskotu oldu

Bu haber 27 Şubat 2024 - 17:24 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde başlatılan “Ben Okuyorum Torbalı Okuyor Projesi” kapsamında 3. sınıf öğrencisi Şevval Anıl’ın kedisi “Fıstık” ile çekilmiş görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması, diğer öğrenciler için motivasyon kaynağı oldu.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için başlatılan proje kapsamında tüm okullarda her hafta pazartesi ve cuma günleri ilk dersin ilk 15 dakikasında kitap okunuyor.

ÖĞRENCİLER proje dahilinde çarşamba günleri ise evlerinde aileleriyle akşamları yarım saat kitap okuyor. Aileler, bu anlara ilişkin video ve fotoğrafları, sosyal medyada “#benokuyorumtorbaliokuyor” etiketiyle paylaşıyor.

AYRANCILAR semtindeki TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 3’üncü sınıfı öğrencisi 9 yaşındaki Şevval Anıl’ın ailesi de kızlarının bir süre önce sahiplendiği kedisi “Fıstık” yanındayken kitap okuduğu anlarını paylaştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.