SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi binlerce gençle buluştu

Bu haber 10 Ocak 2024 - 23:58 'de eklendi.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi 2023 yılını dolu dolu geçirdi. Ayrancılar’da 2021 yılında açılan Gençlik Merkezi açıldığı günden beri çeşitli eğitimlere, etkinliklere ev sahipliği yaparken 2023 yılında 40 bin 708 gence ulaştı

AYRANCILAR Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi, 2023’te yaptığı tüm etkinlikleri rapor halinde sosyal medya hesabından paylaştı. ‘2023’te neler yapmadık ki!’ başlığı ile paylaşılan raporda eğitimlerden, ziyaretlere, kamplardan yurdışı gezilerine kadar birçok alanda yapılan faaliyetler yer alıyor. Bu kapsamda Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi’ne 2023 yılında 2 bin 130’u kadın, 2 bin 80’i erkek olmak üzere 4 bin 210 kişi üye oldu.

1 YILDA BİN 569 FAALİYET, 40 BİN 708 GENÇ!

GENÇLİK Merkezi sadece Ayrancılar’da değil Torbalı’nın tüm köy ve mahallelerindeki gençlere ulaşmayı hedefleyerek 65 Okul Temsilcisini bünyesinde barındırıyor. Gençlik Merkezi’nde 20 eğitmen ve eğitmenlerin aktif olarak verdiği  30 farklı eğitim ile binlerce öğrenciye ulaştı.  2023 yılında yapılan bin 569 faaliyet ile 40 bin 708 öğrenciye ulaşan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi, sunduğu rapor ile gençlere sunduğu imkanları bir kez daha gözler önüne serdi.

GENÇLERİN GİTMEDİİ YER KALMADI!

TORBALI’DAN gençler, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi aracılığı ile Yurt Dışı Hareketlilik Projeleri kapsamında Almanya, İspanya, Macaristan ve Moldova’ya gitme şansı yakaladı. Bunun yanında Torbalılı gençler yurt içinde düzenlenen 12 farklı Gençlik Kampı ile; Nevşehir, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Diyarbakır, İstanbul, Trabzon, Samsun, Manisa, Bursa, Aydın ve Antalya’yı keşfetti.

OKUL OKUL GEZİYORLAR

SON olarak Gençlik Merkezlerinin yürüttüğü #MerkezimHeryerde Projeleri ile Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi de Torbalı’da ve çevresinde etki alanlarını genişletmeye devam ediyor.Bu kapsamda Gençlik liderleri ve gençlik gönüllüleri; merkez okulların yanısıra Pamukyazı, Subaşı, Pancar, Çaybaşı, Özbey, Yeniköy, Kuşçuburun, Taşkesik ve Çırpı’da bulunan ilkokulları ziyaret ederek çocuklarla da eğlenceli zamanlar geçiriyorlar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.