SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Filenin sultanları, kupayı Doğa Koleji’ne getirmek istiyorlar

Bu haber 07 Nisan 2023 - 6:21 'de eklendi.

Torbalı genelinde düzenlenen Küçük Kızlar Voleybol Turnuvası’nda Doğa Koleji Küçük Kızlar Voleybol Takımı ilk maçında galip geldi.

TORBALI’DAKİ ilkokullar arası başlayan küçük kızlar arası voleybol karşılaşması başladı. Takımlar arasında yer alan Torbalı Doğa Koleji ise şampiyonluk kupasını almaya kararlı.

BEDEN Eğitim Öğretmenleri Turgut Alagöz ve Sinem Erdağlı, “Küçük kızlarda çok iddialıyız. Kupayı okulumuza getireceğiz” dedi.

OKUL yetkililerinin her konuda olduğu gibi sportif faaliyetlerde de çok büyük destek verdiğini söyleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Sinem Erdağlı, “Küçük kızlar müsabakaları çok hızlı başladı. Bu maçlara Doğa Koleji olarak çok iddialı hazırlandık. Şampiyonluk kupasını okulumuza getirmeye ve Torbalı’yı ilçe dışında başarı ile temsil etmeye hazırız. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.