SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fidanlar, ‘Geleceğe Nefes’ sloganıyla toprakla buluştu

Bu haber 12 Kasım 2022 - 7:33 'de eklendi.

1 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Torbalı İmam Hatip Lisesi, Fen Sosyal Bilimler Proje Okulu bahçesinde fidan dikme programı gerçekleşti

11 KASIM Milli Ağaçlandırma Günü’nün bu yılki temasını “Türkiye Yüzyılı’na Nefes” olarak belirlendi. Bu kapsamda Türkiye genelinde olduğu gibi Torbalı’da da bir dizi program düzenlendi.

TORBALI İmam Hatip Lisesi, Fen Sosyal Bilimler Proje Okulu bahçesinde düzenlenen programa Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri katıldı.

KAYMAKAM Öter ve Torbalı İşletme Şefi Emrah Boz program kapsamında öğrencilere ağaç dikmenin önemini anlattı. Daha sonra ise belirlenen noktalara ilçe protokolü ve öğrenciler tarafından çam fidanı ekildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.