SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fidanlar çocuklarla birlikte büyüyecek

Bu haber 30 Kasım 2021 - 1:42 'de eklendi.

Ayrancılar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Ortaokulu’nda bugünlerde hummalı bir çalışma var. Yaz tatilinde maytap atılması sonucu çıkan yangında harap duruma gelen okul bahçesi yeniden düzenleniyor.

OKUL müdürlüğü tarafından başlatılan fidan dikme kampanyasına velilerden tam destek geldi. Okul Müdürü Ömer Çakar velilerin çocuklarıyla birlikte ağaç dikmelerini sağlayacak bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında okul bahçesine 100 adet fidan dikilecek.

BAŞLATILAN kampanyadan büyük memnuniyet duyduklarını belirten veliler çocuklarıyla birlikte fidan dikerek hatıra fotoğrafı çektiriyorlar. Gelecekte büyüyen fidanların okul bahçesine hem güzel bir görüntü sağlayacağını, doğaya nefes olacağını ve çocuklarında çevre bilincinin gelişeceğini söyleyen veliler okul yönetimine bu anlamlı kampanyadan dolayı teşekkür ettiler.

OKUL Müdürü Ömer Çakar velilerle birlikte fidan dikimi yaptıklarını ve bu çalışma ile güzel bir işbirliği yaşadıklarını ifade etti. Fidanların çocuklarla birlikte büyüyeceğini söyleyen Çakar, fidanların bakım ve büyüme sürecini de öğrencilerle birlikte takip edeceklerini belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.