SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fidaner, yeniden sahaya indi

Bu haber 30 Aralık 2021 - 3:29 'de eklendi.

Geçirdiği Covid-19 rahatsızlığı sonucu evinde iki hafta istirahat eden Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Abidin Fidaner, programlarına kaldığı yerden devam ediyor

İLÇE Başkanı seçildikten sonra yoğun bir çalışma temposu ortaya koyan BBP İlçe Başkanı Zeynel Abidin Fidaner, geçirdiği rahatsızlık sonrası programlarına kaldığı yerden devam ediyor. Yeniden sahalara dönen Fidaner, önceki gün Konak İlçe Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği kongreye katıldı. Yönetim Kurulu üyeleri ile birlike kongreye katılım gösteren Fidaner, yaptığı açıklamada, “Büyük Birlik Partisi Konak İlçe Teşkilatının 1.ci olağan kongresine, Torbalı İlçe Başkanlığı olarak, Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte katılım sağladık. Kongreye katılan Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Alfatlı’nın başkanlığında yapılan çok faydalı bir istişare toplantısına katıldım. Kongrede, Konak İlçe Başkanı seçilen Cengiz Baştürk ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyor başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

FİDANER, ŞEHİT YEMEĞİNE KATLDI

BÜYÜK Birlik Partisi Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Abidin Fidaner’in ikinci durağı Ayrancılar oldu. geçtiğimiz yıl Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent’in sene-i devriyesi sebebiyle okutulan mevlid-i şerife katılan Fidaner, “Hakkari ilimizde geçen yıl çığ düşmesi sonucunda Şehit olan uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent için düzenlenen Mevlid-i Şerife ve öğle yemeğine, İlçe Başkanlığı olarak, İzmir 1.Bölge Koordinatörümüz Feyzullah Turan ve Yönetim Kurulumuzla birlikte katılım sağladık. Şehidimize Allah’tan Rahmet diliyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.