SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fetrek doldu ama artık taşmıyor!

Bu haber 04 Şubat 2021 - 9:15 'de eklendi.

Her yağmurda taşan ve Çaybaşı’nın önemli bir bölümünü tehdit eden Fetrek Çayı, geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmalar sayesinde artık tehlike olmaktan çıktı.

AK PARTİ İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın girişimleriyle, DSİ bölge müdürlüğü ve geçtiğimiz dönem AK Partili belediyenin ortak çalışmaları ile ıslah edilen Fetrek, dere yatağının genişletilmesi sonucu en yoğun yağışlara bile dayanır hale geldi. Fetrek projesinden önce her yağmurda diken üstünde olduklarını, normal mevsim yağışlarında bile çayın dolup taştığını, evlere su bastığını belirten bölge sakinleri, ıslah projesinin ardından rahat bir nefes aldıklarını söylediler.

KAYA BÖLGEYİ YERİNDE İNCELEDİ

ÖNCEKİ gün başlayan ve 2 gün boyunca süren kuvvetli yağış nedeniyle bölgede incelemelerde bulunan AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Fetrek projesinin başta Çaybaşı olmak üzere Torbalı için ne kadar hayati öneme sahip olduğunun bir kez daha altını çizdi. Kaya, bölgede yaşayan vatandaşlarla da görüşerek, her ihtimale karşı önlem alınması için yetkililere talimat verdi. Debisi yükselen Fetrek’te neyse ki korkulan olmadı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.