SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Fetrek’ dizi oldu

Bu haber 15 Aralık 2020 - 10:08 'de eklendi.

Torbalı ilçesinin içinden geçen ‘Fetrek’ Çayı dizi oldu ve ilk iki bölümü youtube üzerinden yayınlandı bile…

YÖNETMENLİĞİNİ Hüseyin Diril’in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu, tiyatroya ve oyunculuğu çok seven iki genç tarafından ele alınan filmin 1. ve 2. bölümleri youtube üzerinden yayınlandı. Binlerce kişiye ulaşan dizinin ilk bölümlerinin büyük ilgi görmesi hem dizi yönetmenini hem de oyuncularını memnun etti. Bütün yaz mevsimi boyunca bu dizi için uğraşan ve çok büyük emek veren Doğukan Salih Diril ile onun çok yakın arkadaşı Sidar Kusan’ın başrolünde oynadığı Fetrek’te aynı zamanda dizi içinde 20 oyuncu yer alıyor.

‘SİNEMAYA BÜYÜK İLGİMİZ VAR’

DİZİNİN ilk iki bölümüne büyük ilgi olduğunu ve böyle devam ettiği sürece dizi çekimlerini sürdüreceklerini anlatan başrol oyuncularından Doğukan Salih Diril, “Yazdan bu yana faaliyette olan bir çalışma… Sinemaya ilgimiz olduğu için böylesine bir iş yapma kararı verdik. Bize bu konuda öz amcam olan yönetmenimiz Hüseyin Diril’in büyük desteği ve emeği oldu. İnşallah dizinin devamını da getirmek istiyoruz” diye konuştu.

‘SENARYOYA BAZI EKLEMELER YAPIP, DEVAM ETMELERİNİ SAĞLADIM’

FETREK dizisinin yönetmeni olan Hüseyin Diril, “Öncelikle bu biri yeğenim olan Salih ve Sidar’ın merakını gördüm ve ilgilerinden dolayı onlara el uzatıp, böyle bir proje yapmaları için ben teşvik ettim. Hem yönetmenliğini hem de çekimlerini üstlenip, kimi zaman sabahlara kadar çekimlere devam ettik. Aynı zamanda senaryoya bazı eklemeler yapıp, devam etmelerini sağladım. İlk iki bölüm büyük bir izlenme kitlesine ulaştı. İnşallah çok güzel olacak” diye konuştu.

‘DAHA ÖNCE YÖNETMEN YARDIMCILIĞI DA YAPTIM’

DOĞUKAN Salih Diril’in öz yeğeni olduğu için ve aynı zamanda sinema işlerine ilgili olduğunu görünce onlara yardım etmeye karar verdiğini anlatan Hüseyin Diril, “Daha önceden yönetmen yardımcılığı gibi görevler üstlenmiştim. Yeğenim ve arkadaşından böyle bir teklif gelince çalışma yapabileceğimi söyledim ve birlikte çalıştık” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.