SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ferforje kapı modelleriyle fark yaratıyor

Bu haber 05 Aralık 2022 - 23:37 'de eklendi.

Özellikle estetik açıdan ve sağlamlık noktasında yaygın kullanılan ferforce kapı modelleri üreten Etkin Demir, yaptığı kaliteli işçilik ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilen firmalar arasında üstlerde yer alıyor.

BAYINDIR, Tire ve Torbalı başta olmak üzere İzmir genelinde montaj yapan Etkin Demir, farklı şekiller ve tasarımlar üzerinden estetik açıdan güzel görülen kapı modelleriyle fark yaratıyor. Tasarımına ve özelliklerine bağlı olarak farklı biçimlerde ferforje çeşitlerinin bulunduğunu anlatan işletmeci Ümmet Gökmen, “Ferforje kısaca dökme demir anlamına gelir. Özellikle demir yüksek ısıya maruz bırakılır ve bu doğrultuda dövülme işlemi ile şekil verilir. Daha sonra özel yöntemleri altında kurması ile beraber, ilgili alan için güzel bir estetik yapı oluşturur. Sadece estetik değil aynı zamanda dayanıklı ve güvenli bir yapı ortaya çıkar. Özellikle bahçe ve dış kapı için çok fazla değerlendirilen bir yapı olduğunu dile getirmek mümkün” dedi.

HEM dayanıklı hem de estetik bir yapıya sahip olması nedeniyle tercih edildiğini, kendilerinin de bu malzemeyi kullandıklarını ifade eden Gökmen, “Kullanıldığı alan itibariyle ferforje bu konuda en güvenli yapıdır. Dökme demir üzerinden ele alınması ile beraber yüksek ısı eşliğinde işlem gerçekleştirilir. Yapılan bu işlem kapsamında birçok farklı yapı için balkon ya da kapılar çok daha güvenli hale gelir. Biz de ferforce kapı modelleri, dekorasyon gibi ürünleri uygun fiyata imalat ve montajını yapıyoruz” diye konuştu. Etkin Demir İletişim: 0 506 185 11 60

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.